Ingezonden persbericht


ACE European Group en Van Kampen Groep sluiten volmachtovereenkomst

Rotterdam en Hoorn, 16 november 2010 - ACE European Group Limited en Van Kampen Groep (VKG) hebben op 9 november 2010 hun samenwerking bekrachtigd met een volmachtovereenkomst. ACE en VKG zullen met name bijzondere verzekeringsprogramma's ontwikkelen voor speciale doelgroepen.

Arjen van Dun, manager Life, Accident & Health bij ACE Benelux: "Met 3.300 aangesloten tussenpersonen en met 150 aangesloten financiële instellingen behoort VKG tot de top in de financiële dienstverlening. Door de samenwerking met VKG kunnen we speciale doelgroepen bedienen met bijzondere verzekeringsprogramma's, onder andere op het gebied van ongevallen, lastenbescherming en leven. We zien onze samenwerking voor nu en in de toekomst daarom met veel vertrouwen tegemoet."

Lex van Kampen, directeur VKG: "Wij bieden het intermediair volledige ondersteuning als full service provider en inkoopkanaal voor alle producent en tal van diensten. ACE is een van de grootste verzekeraars ter wereld met een uitgebreid aanbod van verzekeringen voor consumenten en het vermogen om individuele maatwerkoplossingen voor specifieke risico's te ontwikkelen. Dankzij de samenwerking met ACE verbreden wij ons assortiment en kunnen wij nog meer toegevoegde waarde leveren aan het intermediair."

ACE tekent overeenkomst met VKG
Bovenste rij: v.l.n.r. Adrie de Viet, underwriter ACE European Group Limited, Ruud van Kampen, directeur VKG Onderste rij: v.l.n.r. Arjen van Dun, Accident & Health manager ACE European Group Limited, Lex van Kampen, algemeen directeur VKG

# # #
Over ACE
De ACE Group verzekert al 25 jaar de vooruitgang van bedrijven en is leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met kantoren in 53 landen bedient de verzekeraar diverse groepen nationale en internationale klanten in ruim 170 landen.

ACE European Group Limited, een divisie van de ACE Group of Companies, heeft twintig Europese vestigingen en licenties om te opereren in 29 Europese landen.

In de Benelux opereert het bedrijf onder de handelsnaam ACE Europe. Vanuit haar kantoren in Antwerpen, Brussel en Rotterdam biedt ACE Europe industriële schadeverzekeringen via de divisie Property & Casualty, en personenverzekeringen via de divisie Accident & Health / Life / Personal Lines.

Over VKG
Met 3.300 aangesloten tussenpersonen en met 150 aangesloten financiële instellingen behoort VKG tot de top in de financiële dienstverlening. Het bedrijf fungeert als full service provider en inkoopkanaal. Naast vrijwel alle producten biedt VKG bovendien tal van extra diensten. Kortom, VKG biedt het intermediair volledige ondersteuning.

Meer informatie vindt u op www.aceeurope.nl en www.vkg.com.