Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opening Hof van Sinterklaas in Hof van Wageningen!

Hof van Wageningen is vanaf vandaag "Hof van Sinterklaas". Aan de gevel van Hof van Wageningen hangt een enorm doek met deze naamsverandering. We verwachten dat 6500 kinderen Sinterklaas en zijn Pieten zullen bezoeken. Hof van Sinterklaas is te bezoeken vanaf dinsdag 16 november tot en met donderdag 2 december.

Sinterklaas verblijft in zijn huis in de vleugel van Hof van Wageningen. Je bereikt de ingang door rechts om het gebouw te lopen. De locatie is veranderd om alles overzichtelijk te maken. Het is dit jaar namelijk op één verdieping ingericht. Het is gemakkelijker te bereiken en de kamers zijn groter!

Bezoek aan het huis: Het huis is vrij toegankelijk en is zowel individueel als in groepsverband te bezoeken door alle kinderen van 0 tot 80 jaar of ouder, mits je maar onder begeleiding komt. Breng je een bezoek aan Sint Nicolaas trek daar dan minimaal één uur tot anderhalf uur voor uit anders mis je ONTZETTEND veel.

Bezoek in groepsverband: Bezoek in groepsverband is alleen mogelijk na afspraak. U kunt uw afspraak inplannen via de website: www.sinterklaashuiswageningen.nl. U kunt ook de regelpiet bereiken door een email te zenden aan het secretariaat: secretariaat@sinterklaashuiswageningen.nl.

Verjaardagspartijtje: Wil jij je verjaardag in het Sinterklaashuis vieren. Dat kan op woensdagmiddag en op zaterdag. Meld je aan via de website bij secretariaat@sinterklaashuiswageningen.nl.