Ingezonden persbericht


16 november 2010

Vanavond 21:15 uur

Rotterdam: Mishandeling/beroving Enschede: Moord Folly Strijker Amsterdam: dood Shu Yung Lam Overige zaken in de uitzending

Rotterdam: Mishandeling/beroving

Donderdag 2 september wordt een 50-jarige man rond 23.40 uur in de Rozentuin in Rotterdam mishandeld door 4 jongens en 2 meisjes. Daarbij wordt ook zijn portemonnee meegenomen. De verdachten staan op bewakingsbeelden.

Enschede: Moord Folly Strijker

Op vrijdag 10 september wordt de 66-jarige Folly Strijker in zijn huis in Enschede doodgeschoten. Na een hele dag op pad te zijn geweest komt Folly Strijker 's middags weer thuis op de Diekmanstraat in Enschede. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur wordt hij in zijn huiskamer doodgeschoten. Waarom en door wie is nog steeds niet helemaal bekend.

Amsterdam: dood Shu Yung Lam

In onze uitzending van 17 augustus besteedden we al aandacht aan de gewelddadige dood van de 57-jarige snackbareigenaar Shu Yung Lam. Nu zijn er nieuwe ontwikkelingen in deze zaak.

Overige zaken in de uitzending

Opnieuw aandacht voor de overval op juwelier Hund in Amsterdam Vrouw aangehouden in Oss voor pinnen met gestolen pas. Bij de aanhouding trof de politie ook sieraden aan Moord op eigenaar pizzeria I Gabbiani in Den Haag
En: nieuwe ontwikkelingen in de vermissing van Farida Zargar uit Spijkenisse.