Hoogstaande verwachtingen in bestuurskamers bij nadering van European Business Awards finale

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20101105 --

Honderd van de meest succesvolle bedrijven in Europa wachten met ingehouden adem af wie er gekroond zal worden als de algemene categorieprijswinnaar in de finale van de Europese Business Awards 2010.

Op de prestigieuze Awards ceremonie die op 16 november in The Westin in Parijs zal worden gehouden, zullen de 100 ontvangers van de Ruban d’Honneur in heel Europa zich naast elkaar scharen als de winnaars onthuld worden.

De winnaars in de algemene categorie zullen aangemoedigd worden door staatshoofden, industriëlen, ondernemers en media-eigenaars, samen met vertegenwoordigers van alle 27 Europese lidstaten, plus opkomende en toetredingslanden.

De diverse groep van finalisten, variërend van de vissenhouderij, vernieuwbare energie, lichte luchtvaart tot huidverzorging, heeft werkelijk de recente economische storm getrotseerd door samen een omzet te genereren van meer dan €766 miljard Euro's (6% van EU BBP), waarbij meer dan 3,5 miljoen mensen tewerk zijn gesteld.

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards, zei, “Daar ik persoonlijk de inschrijvingen voor het Awards programma van dit jaar heb doorgezien, ben ik buitengewoon verrast door de kwaliteit van de kandidaten. Het ontvangen van een Ruban d'Honneur is werkelijk een verbazingwekkende prestatie en het winnen van een categorieprijs is een waarlijk eerbewijs aan het commerciële succes. Hiermee wordt een bijdrage aan een gezonder Europa geleverd. Deze bedrijven zijn op alle manieren kampioenen in commerciële excellentie, en hun prestaties dienen gevierd te worden, want deze verlichten de weg naar de toekomst voor het leveren van nieuwe benchmarks om naar te streven."

De European Business Awards, gesponsord door HSBC, erkent en beloont excellentie, beste praktijken en vernieuwing in bedrijven in de hele Europese Unie. Iedereen kan gratis meedoen aan deze wedstrijd die open is voor organisaties, klein of groot, uit alle industriële sectoren.

Alan Kier, HSBC Group General Manager en Global Co-Head Commercial Banking, zei: “De Europese Business Awards leveren een groot platform voor het vieren van de prestaties van bedrijven in heel Europa. Deze bedrijven zijn welvarend gebleven ondanks de economische uitdagingen van de afgelopen twee jaar. De finalisten hebben allen een indrukwekkende capaciteit laten zien door hun bedrijven verder te laten ontwikkelen en financiële groei te genereren door een vernieuwende en vooruitdenkende benadering aan te nemen.”

Voor een volledige lijst van finalisten ga naar www.businessawardseurope.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
European Business Awards
Angela Lovell
Telefoon+44-(0)207-234-3552

E-mail angela.lovell@businessawardseurope.com