Vereniging FME-CWM


---

Evenement

Exposeren op de Medica Düsseldorf 2010

Datum: 17 t/m 20 november 2010
Locatie: Düsseldorf

De Vereniging FME-CWM (FME), de Task Force Health Care (TFHC), Holland HealthTech (HHT) en Firevaned organiseren voor de Nederlandse medisch-technologische sector van 17 tot en met 20 november 2010 een Holland-Paviljoen op de Medica 2010 te Düsseldorf.

In November van dit jaar zal de veertigste editie van de MEDICA Düsseldorf plaatsvinden. Met meer dan 137.000 bezoekers en ruim 4.300 exposanten is de MEDICA 2010 nog steeds de vakbeurs voor de medisch-technologische industrie. Door de combinatie van producttentoonstellingen met uitgebreide informatie en de netwerkmogelijkheden voor professionals, is Medica - met bezoekers van alle continenten en uit 106 landen - uitgegroeid tot een belangrijk internatonaal trefpunt voor professionals werkzaam in de medische sector.

Uw voordeel


* Prominente aanwezigheid: het grote en opvallend (professioneel) ontworpen paviljoen genereert veel aandacht.
* Kostenbesparing: door de synergie worden vaste lasten, die u normaliter individueel draagt, verdeeld.

* Besparen van kostbare mandagen: gedurende de voorbereiding wordt u, waar het om uw stand gaat, volledig `ontzorgd'. Dit zodat u zich volledig kunt focussen op het daadwerkelijke zakendoen.
* Enige kans: het Holland Paviljoen biedt u de unieke kans te exposeren op de reeds volgeboekte MEDICA 2010.
* Praktische synergie: u kunt gebruik maken van de aanwezige hostess (tolk), lounge, keuken/catering, opslagruimte en reis- en verblijfsvoordelen. Ook wordt uw onderneming meegenomen in promotionele uitingen.

* Professionele presentatie: binnen het grote Holland-Paviljoen wordt uw bedrijf professioneel gepresenteerd op een grote medische vakbeurs, zonder dat uw bedrijfsidentiteit verloren gaat.
* Individuele presentatie: wij zorgen ervoor dat u zich met uw bedrijf naar wens kunt presenteren en u op de gehuurde vierkante meters kunt onderscheiden.

* Wereldwijd positioneren: deelname aan het Holland-Paviljoen biedt u de gelegenheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met agenten, (in)kopers, distributeurs en andere afnemers en bovendien stelt deelname u in staat eerstehands inzicht te krijgen in de lokale medische markt.

* Samenwerking: de ervaring leert dat het gezamenlijk optrekken met Nederlandse bedrijven uit dezelfde branche veelal tot vruchtbare kennisdeling en samenwerking leidt.

Deelname en kosten

Uitgaande van een Holland-Paviljoen van 100 m² bedragen de kosten EUR700,- per m² all in (excl. btw) en voor FME- en TFHC-leden EUR 600,- per m² all in (excl. btw). Minimale standgrootte is 6 m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). Let op: dit Holland-Paviljoen wordt zonder subsidie van de Nederlandse overheid georganiseerd.

De vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar, hostess, zitjes) worden naar rato verdeeld over de deelnemers (2 á 3 m² per bedrijf). Reis- en verblijfskosten en kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Neemt u per email contact op met Jennifer Schrage, E jsc@fme.nl. Bij indeling van het paviljoen wordt rekening gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaand aan de beurs zal er een deelnemersbijeenkomst plaatsvinden ter voorbereiding van de organisatie van het Holland-Paviljoen én om een duidelijk beeld te geven van hetgeen men kan verwachten in Düsseldorf. De bijeenkomst is zo ingericht dat er veel ruimte is voor interactie tussen bedrijven en aanwezige experts. Dit zodat u goed voorbereid richting Duitsland vertrekt.

Voorwaarden en Condities

Op deze activiteit zijn de FME-voorwaarden en -condities van kracht.

Details

Details over de Medica 2010 vindt u op www.medica.de Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met FME, Peter Post, Business Development Manager (medische technologie), T (079) 353 12 83, E ppo@fme.nl