FloraHolland


Ontdek de wereld van de retail met het FloraHolland College

FLORAHOLLAND (21 oktober 2010) - Op woensdag 17 november en woensdag 8 december organiseert het FloraHolland College de Retail Class in Naaldwijk. Kwekers leren tijdens deze inspirerende cursus meer over de retail. In twee dagen worden verschillende retailketens uitvoerig besproken.

Tijdens deze workshop doet de deelnemer meer kennis op over de basiskenmerken en ontwikkelingen van discounters, supermarkten, bouwmarkten en tuincentra. De invloeden van schappenplannen en concepten van deze retailers komen net als prijsberekeningen aan bod. Na het eerste deel van het programma krijgen de cursisten huiswerk mee dat tijdens de tweede lesdag wordt besproken. Zo brengt de cursus niet alleen theoretische kennis maar worden retailketens ook daadwerkelijk beleefd. Na afloop heeft de deelnemer een andere kijk op de wereld van de retail en kan men de opgedane kennis meteen vertalen naar hun eigen bedrijfssituatie.

Vervolgprogramma
Het vervolgprogramma van de Retail Class biedt de gelegenheid om dieper op bepaalde retailsegmenten in te gaan. Zo worden supermarkten, tuincentra en bouwmarkten uitvoerig besproken op respectievelijk 19 januari 2011, 2 februari 2011 en 9 maart 2011.

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze workshop? Kijk dan op www.floraholland.com of klik hier voor het inschrijfformulier. Kwekers kunnen zich nog aanmelden.