Erasmus Universiteit Rotterdam

'Wereldbedrijf zoekt investeerder'

Datum
Van: 17 november 2010 18:30
Tot: 17 november 2010 23:00

---

Locatie:
Woudestein, Etude H-gebouw

Toelichting
Heb jij een wereldbedrijf en ben je op zoek naar een investeerder? De BNR in BusinessClub, Hope en de Erasmus Universiteit helpen. Op 17 november brengen zij ondernemers en investeerders bij elkaar.

Heb jij een wereldbedrijf en ben je op zoek naar een investeerder? De BNR in BusinessClub, HOPE en de Erasmus Universiteit helpen. Op 17 november brengen zij ondernemers en investeerders bij elkaar. Deelnemers horen alles over Angel Investors, Venture Capital, Private Equity en Crowd Investing. Daarnaast staat het uitwisselen van kennis en inspiratie tussen ondernemers centraal.

De tijd dat ondernemers makkelijk aan investeringen komen is voorbij. Meer dan de helft van de MKB bedrijven heeft problemen met de financiering. Dit blijkt uit onderzoek van het onderzoeksbureau EIM. Banken zijn strenger in hun financieringsvoorwaarden en ondernemers weten vaak niet hoe ze andere investeerders aan zich kunnen binden.

Dus hoe vind je een investeerder en hoe kies je de juiste partij? Hoe overtuig je deze? En hoe sluit je een goede deal? Kom naar het avondseminar `Wereldbedrijf zoekt investeerder' en krijg antwoord op deze vragen.

Op deze avond van de BNR in BusinessClub zijn DGA's en investeerders van harte welkom. Wilt u erbij zijn? Schrijft u dan via deze link in.

De bijeenkomst `Wereldbedrijf zoekt investeerder' wordt georganiseerd tijdens de Global Entrepeneurship Week, in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam. Holland Program on Entrepreneurship (HOPE) en De Investeerdersclub zijn betrokken bij de invulling van het avondprogramma. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.