Gemeente Doetinchem

Informatiebijeenkomst sportbeleid en sportservicepunt

bericht, 8 november 2010

Onder de titel `Sport beweegt in Doetinchem' is in de tweede helft van 2009 een start gemaakt met het opzetten van nieuw sportbeleid. Er is een enquête onder de sportverenigingen uitgezet en er heeft een sportdebat plaatsgevonden.

In 2010 zijn er diverse vervolgacties in gang gezet op het terrein van sport en bewegen. Zo is er een opzet gemaakt voor een nieuw sportbeleid en er zijn voorbereidingen getroffen voor de realisatie van een sportservicepunt in Doetinchem. Het sportservicepunt zal vanaf 2011 een centrale positie innemen bij het uitvoeren van het sportbeleid. Het zal daarbij verenigingen ondersteunen en verbindingen leggen tussen initiatieven en diverse partners op het gebied van sport en bewegen.

Graag willen wij u informeren en met u van gedachten wisselen over de opzet van het nieuwe sportbeleid en het sportservicepunt. Op 17 november vindt er van 19.30 - 21.30 uur in Buurthuis het Trefpunt, Nieuweweg 143 in Doetinchem een informatiebijeenkomst plaats waar het nieuwe sportbeleid en de plannen voor het sportservicepunt gepresenteerd worden. Wethouder Drenth is die avond aanwezig zijn de bijeenkomst te openen, iedereen welkom te heten en vragen te beantwoorden. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.