Gemeente Boxmeer


Kom naar de inloopavond over energiebesparing!

Brabants groen je eigen energiecoach Van half juni tot eind oktober is bij enkele duizenden geselecteerde koopwoningen een brief van de gemeente Boxmeer op de mat gevallen waarin de actie `Je eigen energiecoach' wordt aangekondigd. Bij woningeigenaren die meedoen, komt een gecertificeerde energie-adviseur thuis langs. Deze adviseur berekent het energielabel van de woning en geeft een maatwerkadvies. Daarna krijgen woningeigenaren het rapport thuis gestuurd met een duidelijk overzicht van de huidige energieprestatie van hun woning en van de terugverdientijden van mogelijke energiebesparende maatregelen. Dankzij de landelijke subsidie is het advies kosteloos.

1700 adviezen!

Inmiddels hebben in de gemeente Boxmeer al ruim 1700 huishoudens een maatwerkadvies aangevraagd! Als onderdeel van het project `Je eigen Energiecoach' organiseert de gemeente Boxmeer in samenwerking met het RMB een aantal energiemarkten (in Boxmeer, Beugen, Vierlingsbeek en Overloon).

Inloopavond Vierlingsbeek

Woensdag 17 november vindt in gemeenschapshuis de Joffershof in Vierlingsbeek van 19.00-21.00 een inloopavond plaats. Tijdens deze inloopavond kun je vragen stellen aan o.a. een aannemer, een installateur, een energie-adviseur, een leverancier van zonnepanelen en aan de gemeente zelf. Iedereen staat klaar om energiebesparende toepassingen en duurzame energie te laten zien! Ook is informatie over landelijke en provinciale subsidies beschikbaar. Toegang is gratis.

Voor meer informatie en handige energiebesparingtips surf je naar www.brabantsgroen.nl.

Groen doen gaat het beste als je dichtbij huis begint. Dat is het geheim van Brabants Groen.