Gemeente Smallingerland


* | 2010

* | November

* | Bijeenkomst effectief ondernemen

Bijeenkomst effectief ondernemen

U bent al enkele jaren actief als ondernemer, maar u wilt eigenlijk beter, krachtiger en effectiever functioneren. U wilt meer groei, een andere aanpak, meer klanten, kortom elk jaar beter presteren. Laat u dan inspireren op de bijeenkomst 'hoe word ik een effectieve ondernemer' op woensdag 17 november a.s. in de beleefbibliotheek.

Op deze avond, georganiseerd door de gemeenten Smallingerland en Opsterland, de beleefbibliotheek en de Kamer van Koophandel, staan de zeven principes van Stephen Covey centraal. Velen zien hem als de autoriteit op het gebied van persoonlijk leiderschap en wordt ook wel beschouwd als 'goeroe' op dit terrein. Van zijn boek 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Bram van der Graaf en Marjolein Hendriksen van het Stenden Instituut Service Management, staan op 17 november stil bij de gedachte achter de theorie van Stephen Covey. Zij laten u ervaren wat uw gewoonten zijn en welke gevolgen deze hebben in uw werk en in uw privésituatie. Gosse Kooi is directeur-eigenaar van Vitalis en al 15 jaar succesvol ondernemer. Hij vertelt hoe de theorie van Covey in de praktijk werkt. Hij doet dit aan de hand van zijn bedrijfsfilosofie en ervaringen als ondernemer. Komt de theorie overeen met de praktijk?

De ontvangst op woensdag 17 november is vanaf 19.00 uur in de beleefbibliotheek, Museumplein 1 in Drachten. De avond duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is verplicht en kan op
www.kvk.nl/startersbijeenkomstnoord. Het maximale aantal is 30 personen en deelname is gratis. Bij grote belangstelling wordt een tweede avond georganiseerd.