Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 17-11-2010

Inbreker aangehouden

VEENENDAAL- Op dinsdagochtend werd een woninginbreker aangehouden.

Omstreeks 10.30 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Kostverloren. De dader was al gevlogen en bij een deur werden braaksporen aangetroffen. De politie keek uit naar de inbreker en op de Korenbeurs werd een 15-jarige jongen uit Veenendaal aangetroffen. De jongen voldeed geheel aan het signalement en hij had een schroevendraaier bij zich. De jongen wilde eerst weglopen, maar kon worden tegengehouden. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Automobilist onwel

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op dinsdagmiddag raakte een automobilist gewond.

Omstreeks 13.45 uur reed een 63-jarige automobilist uit Wijk en Aalburg over het Kerkplein. Mogelijk door een te hoge snelheid en een verhoging in de weg werd de auto van de man gelanceerd en kwam tegen een boom tot stilstand. De man raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Hij had tijdens het rijden een epileptische aanval gehad.

Tegen boom

RHENEN- Op dinsdagavond reed een auto tegen een boom. De bestuurder raakte gewond.

Een 78-jarige man uit Rhenen reed over de Friesesteeg en raakte vermoedelijk door de mist van de weg en botste tegen een boom. Vermoedelijk brak hij zijn schouder en werd vervoerd naar het ziekenhuis.