Oranjefonds


Clinics: De Kracht van Sport

Eind januari 2011 organiseert het Oranje Fonds een speciale clinic die geheel in het teken staat van De Kracht van Sport. Er is plaats voor 15 deelnemende initiatieven die gedurende enkele dagen werken aan het versterken van hun organisatie. De Kracht van Sport volledig benutten, dat is het doel. De aanmelding sluit op 1 december.

De Appeltjes van Oranje 2010 stonden die in het teken stonden van sport. De clinic is een logisch vervolg hierop en maakt deel uit van het gelijknamige programma van het Oranje Fonds. Centraal in de clinics staat het verbreden, verankeren en met kennis verrijken van de deelnemende initiatieven. Aan de orde komen:

projectontwikkeling;
strategisch denken en handelen;
draagvlak ontwikkelen;
samenwerken en netwerken;
innovatief ondernemerschap.

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan de clinics, dan kunt u zich hier binnenkort aanmelden. Op basis van de aanmeldingen maakt het Oranje Fonds in december een definitieve selectie voor de 15 beschikbare plaatsen.

Meer weten?
Benieuwd wat het Oranje Fonds kan betekenen voor uw sportinitiatief? Bekijk deze presentatie (Powerpoint 2 Mb).

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neemt u dan contact op met de heer Jesse Pouw, communicatieadviseur Oranje Fonds, mail: jesse.pouw@oranjefonds.nl of bel: 030 233 93 62.

>