Audax Manager Van Ditmar benoemt nieuwe Sales Manager Woensdag 17 November, 2010 Van Ditmar Boekenimport B.V., importeur van Engelstalige boeken, heeft met ingang van 1 december 2010 Caroline Reeders (45) benoemd tot Sales Manager. Caroline Reeders was tot 1 november werkzaam bij AAB-uitgeverijen en daarvoor bij Het Spectrum. Reeders is enthousiast over de overstap naar Engelstalige boeken: âVoor het eerst in mijn carrière werk ik zonder vaste verkoopprijs en niet bij een uitgeverij. Mooie boeken blijven gelukkig in mijn buurt en ik zie uit naar de samenwerking met het Van Ditmar team.â

Van Ditmar verheugt zich over de komst van Caroline Reeders, een commerciële professional met ruime ervaring en een prima netwerk.

Van Ditmar Boekenimport, opgericht in 1924, behoort sinds 1988 tot het Audax-concern en heeft zich in de ruim 80 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot dé handelspartner voor de boekhandel. Van Ditmar is gespecialiseerd in de import, marketing en distributie van Engelstalige boeken.