Duurzaam vervoer voor mountainbikes of racefietsen

17/11/2010 11:32

Twinny Load BV

Veel mountainbikers of de racefietser hebben fietsen, met een (duur) carbon frame. Ook de sportieve fietser wil mooie tochten maken in een bosrijke omgeving of in de bergen. Het probleem is het transport van de mountainbikes of racefietsen. Vaak zie je dat de fietsen bovenop op het dak staan. Niet echt de meest handige oplossing en hiermee raak je kostbare tijd kwijt. Het verbruik van brandstof is ook een stuk hoger, dan als er een fietsendrager achterop de auto gezet wordt. De geometrie op het carbon frame laat niet toe om de fiets op een fietsendrager met framebevestiging te monteren. Neem een fietsendrager met een crankbevestiging. De gepatenteerde crankbevestiging is de uitkomst voor de fietsen. Het (dure) carbonframe wordt niet belast aan het frame, maar aan de trapperarm van de fiets.

Een fietsendrager met de gepatenteerde crankbevestiging is uniek in zijn klasse en uiterst veilig, zeer betrouwbaar en voldoet aan de Europese wetgeving. De fietsen staan stabiel op de fietsendrager met crankbevestiging, ook bij drempels, hobbelige zandwegen of slecht wegdek.

Alle Twinny Load fietsendragers worden op en top getest, voordat ze vrijgegeven worden voor de verkoop. Het testprogramma bevat onder meer (extreme) rijtesten, vermoeiingstesten, gebruiksvriendelijkheid en toetsing aan de Europese wetgeving.

Voor meer informatie over de unieke crankbevestiging van Twinny Load of andere producten, bezoekt u onze website www.twinnyload.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.twinnyload.nl/nl/producten/swing-ck