Haven Amsterdam

Rick Engelkes en Kruimeltje slaan 1ste paal ydek

17 november 2010

Ingezonden bericht. Op donderdag 4 november jl. werd officieel de eerste paal geslagen van het nieuwe pand ydek in de Amsterdamse haven. ydek is een gezamenlijke ontwikkeling van G&S Vastgoed B.V. en Rick Engelkes met een ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten.

Rick Engelkes slaat eerste paal

Deze feestelijke gebeurtenis van het slaan van de 1e paal werd verricht door producent Rick Engelkes, hoofdrolspeler uit de musical Kruimeltje Joes Brauers, directeur Haven Amsterdam Dertje Meijer en Dedato-architect Dick Venneman. De ontwikkeling en realisatie van ydek sluit aan bij de groei die Rick Engelkes Producties (REP) de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de ambities voor de toekomst.

Ydek is gelegen aan de Archangelkade in de Minervahaven. De Minervahaven ontwikkelt zich tot een geliefde locatie voor creatieve en mediabedrijven, zoals o.a. Saatchi & Saatchi, Barts en Dedato architecten. Naast REP zal ook Aegis Media zich per 1 december 2011 in het gebouw gaan vestigen. Bijzonder is dat ydek een eigen repetitieruimte voor theater- film- en tv-producties met bijbehorende kantoorruimte heeft.

Meer informatie?
Kjik op de website over Ydek