Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Kennisgeving bestemmingsplan Hillesluis

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord vestigt hierbij de aandacht op dat in het huis- aan huisblad Echo van 17 november 2010 de kennisgeving is geplaatst, dat met ingang van vrijdag 19 november 2010 gedurende een periode van zes weken het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan "Hillesluis" (met bijbehorende stukken) voor een ieder ter inzage ligt bij:


- de Stadswinkel Centrum, stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie) openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur; behalve op donderdag (09.00 uur tot 13.30 uur).
Legitimatie verplicht!

- de secretarie van de deelgemeente Feijenoord, Maashaven oostzijde 230 Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en is voor een afspraak bereikbaar op telefoonnummer (010) 291 60 13.

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan (met bijbehorende stukken) kunnen tevens worden ingezien via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

- belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

- belanghebbenden die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Op dit besluit is de Crises- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat u in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden u aanvoert tegen het besluit. Ook moet u vermelden dat voornoemde wet hier van toepassing is.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zowel het beroepschrift, als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.