Welten

Welten behaalt erkenning Post HBO registeropleiding voor Leergang Zakelijk Financieren

woensdag 17 november 2010

Het bestuur van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland heeft voor de Leergang Zakelijk Financieren van Welten Opleidingen & Organisatieontwikkeling het predikaat Post HBO registeropleiding verleend. De leergang van Welten wordt hiermee in het Post HBO register opgenomen en ontvangen geslaagden een Post HBO getuigschrift.

Na het volgen van deze leergang zijn deelnemers in staat om met ambachtelijk vakmanschap passende financieringsvoorstellen voor MKB-ondernemingen op te stellen en deze begrijpelijk toe te lichten. Gebaseerd op een gedegen analyse met het belang van de onderneming centraal.
De Leergang Zakelijk Financieren is bedoeld voor medewerkers die onlangs zijn gestart in een functie met zakelijke kredietverlening.

De opleiding is toepassingsgericht en kent een doorlooptijd van circa 36 weken. Tijdens de opleiding wordt binnen iedere module (virtueel) samengewerkt aan praktijkcasuïstiek van verschillende ondernemingen. Een leerbegeleider ondersteunt dit proces. Iedere module wordt afgesloten met een klassikale dag. De leergang wordt afgesloten met een assessment.

In dit register is dit de eerste Post HBO registeropleiding op het gebied van zakelijk financieren. In de beoordeling spreekt de toetsingscommissie uit dat met de structuur en inhoud van de opleiding de gewenste competenties worden behaald.
Deze leergang wordt incompany aangeboden met mogelijkheden tot organisatiespecifiek maatwerk.

Over Welten Opleiding & Organisatieontwikkeling (O&O)

Welten O&O richt zich op het ontwikkelen van medewerkers en organisaties. Hiervoor adviseert zij haar klanten in ontwikkelvraagstukken. Welten O&O biedt (integrale) oplossingen met kennis- en vaardigheidstrainingen en een projectmatige verbeteraanpak om organisaties en medewerkers te begeleiden naar de gewenste situatie. De klanten zijn banken, verzekeraars en pensioenfondsen en daarnaast ook Welten Detachering.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Business Unit Manager Opleiding & Organisatieontwikkeling Marc de Meij via m.demeij@welten.eu.
---