Gemeente Stede Broec

Werk in uitvoering week 46/47

Afsluiting Hoofdstraat - Westeinde

Gemeente Enkhuizen gaat het Westeinde voorzien van een nieuw laagje asfalt. Deze werkzaamheden zorgen ook voor verkeershinder binnen de gemeente Stede Broec.

De werkzaamheden zullen twee weken in beslag nemen. Vanaf 15 november t/m 26 november is de Hoofdstraat in Bovenkarspel en het Westeinde in Enkhuizen afgesloten voor al het verkeer. In het tussengelegen weekend wordt de weg opengesteld voor eenrichtingsverkeer van Enkhuizen naar Bovenkarspel.

Plaatsen kapconstructie in Lutjebroek

Op maandag 22 november wordt de weg tussen kruising Horn - Sint Nicolaasstraat en de kruising P.J. Jongstraat - Nicolaasstraat in Lutjebroek afgesloten tussen 06.30 - 11.00 uur.

Herstraten Eg Bovenkarspel

Op woensdag 24 november wordt de brug afgesloten bij de Eg 45 en 49 omdat de weg wordt herstraat. De brug is 's ochtends gesloten voor al het verkeer en gaat om 13.00 uur weer open.

Werkzaamheden diverse rotondes

In het kader van de verkeersveiligheid worden er bij twee rotondes voetganger oversteekplaatsen aangelegd, ook de bestaande verlichting bij de rotondes wordt verbeterd.

In week 47 wordt gestart met het aanleggen van voetganger oversteekplaatsen bij de rotonde Burg J.N. Stuifberglaan met de Middend en de rotonde Burg. J.N. Stuifberglaan met de Stede Broecweg. De werkzaamheden vinden plaats op de trottoirs naast de rotondes.

Vanaf 29 november t/m 3 december wordt de rotonde Burg J.N. Stuifberglaan met de Middend aangepakt. De rotonde wordt per deel afgesloten voor al het verkeer.

Vanaf 6 t/m 10 december wordt de rotonde Burg. J.N. Stuifberglaan met de Stedebroecweg aangepakt. De rotonde wordt per deel afgesloten voor al het verkeer.

In het weekeinde zijn beide rotondes geopend. Het verkeer wordt omgeleid met omleidingroutes.
17-11-2010