FloraHolland


FleurPrimeur Rosa 2010 op vrachtwagen van Rozenkwekerij de Singel

FLORAHOLLAND (17 november 2010) - Trots op hun roos Miss Piggy+ en op de titel Fleur Primeur Rosa 2010 zijn de eigenaren van Kwekerij de Singel. De bedrukking van hun vrachtwagen is sinds deze week aangevuld met een verwijzing naar de gewonnen titel.

"Na het winnen van de titel hebben we veel leuke reacties gehad van rozeninkopers." vertelt Puk van de Bulk "Maar ook de redenen waarom inkopers gestemd hebben op `Miss Piggy+' zijn enthousiast makend. Als bedrijf hebben wij de keuze gemaakt voor `Miss Piggy+'. Waardering van de inkopers voor onze keuze is essentieel."

Inkopers noemden de roze grootbloemige `Miss Piggy+' bij de FleurPrimeur verkiezing `Eye catching' vernieuwend, goed houdbaar en prettig geurend'. Deze eigenschappen maakten `Miss Piggy+' tot winnaar.

`Miss Piggy+' is veredeld door Lex+ the Rose Factory en wordt exclusief aangevoerd door Kwekerij De Singel. `Miss Piggy+' is verkrijgbaar op FloraHolland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.

FleurPrimeur
Ieder jaar komen vele nieuwe soorten bloemen en planten op de markt. FloraHolland maakt een onderscheid tussen noviteiten en Primeurs. Een Primeur voldoet aan een aantal door FloraHolland getoetste criteria. Zo zijn FleurPrimeurs getest op houdbaarheid en minimaal een aantal weken verkrijgbaar.