Gemeente Best

40 dagen alcoholvrij leven"

17-11-2010

Bij het schrijven van mijn eerste ervaringen "als boegbeeld van Best" voor de actie 40 dagen zonder alcohol bedacht ik me bovenstaande slogan. Vanaf het moment dat ik instemde met het zijn van dat boegbeeld ben ik bezig met mijn oproep: "Doe mee en/of sponsor mij!". En de reacties zijn fantastisch. Er sluiten zich diverse medestanders aan die ook 40 dagen "alcoholvrij leven" en zoeken naar sponsoren voor de actie "help kinderen met HIV een beter leven te geven." U kunt mij ook sponsoren met bijvoorbeeld een bepaald bedrag per dag, maar een bedrag (welk dan ook) ineens is natuurlijk ook van harte welkom.

U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer 2850.01.051 t.n.v. gemeente Best o.v.v. sponsorbijdrage 40 dagen zonder alcohol 1655000. U kunt het ook in de inzamelbus doen die in de hal van het gemeentehuis staat.

Inmiddels heb ik al voor ruim EUR 2.000,00 aan sponsoren en ik hoop en verwacht nog (veel) meer. En dan moet ik (bij het schrijven van dit bericht) nog beginnen! Als u dit leest, ben ik vanaf zondag 14 november "alcoholvrij". Ik zal u volgende week over mijn eerste ervaringen berichten."

Burgemeester Yvo Kortmann
Drs. Yvo Kortmann
Burgemeester

---