Jumbo supermarkten


Afspraken met franchisers Jumbo en Super de Boer rond

Akkoord over nieuw conditiestelsel Jumbo.

Jumbo Supermarkten heeft met het bestuur van de ondernemersvereniging van Super de Boer en Jumbo overeenstemming bereikt over het nieuwe franchise conditiestelsel. Dit voorstel is op maandag 15 november 2010 voorgelegd aan de leden van beide verenigingen. Een overgrote meerderheid van de Jumbo en Super de Boer ondernemers stemde voor. De afspraken zijn van toepassing op alle huidige en toekomstige ondernemers van Jumbo.

Met deze overeenkomst is een solide basis gelegd voor een optimale samenwerking tussen Jumbo en de ondernemers van Jumbo en Super de Boer. Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten is positief over het bereikte resultaat. "Ik ben blij met deze geweldige mijlpaal waarover de afgelopen maanden intens is onderhandeld. Het geeft ons de mogelijkheid om samen met onze ondernemers een gezonde toekomst op te bouwen. Ik wil de ondernemers van zowel Jumbo als Super de Boer bedanken voor hun vertrouwen."

Jan Willem Lemkes voorzitter van de ondernemersvereniging Super de Boer is tevreden met het bereikte akkoord. `'We hebben goede en inhoudelijk constructieve gesprekken gevoerd. We zijn blij dat we er nu uit zijn, met een voor alle betrokkenen goed resultaat. We hebben nu een conditiestelsel, waar alle partijen mee vooruit kunnen.''

Anrico Maat, voorzitter Jumbo ondernemersvereniging is dezelfde mening toegedaan. "Met de directie van Jumbo Supermarkten waren we al enige tijd aan een nieuw conditiestelsel aan het werken. Door de overname van Super de Boer zijn deze ontwikkelingen in een stroomversnelling gekomen. Het resultaat is transparant en modern. Met het groeiend aantal ondernemers binnen Jumbo zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet."

Het nieuwe conditiestelsel is een belangrijke stap in de integratieoperatie. Ondernemers maken een substantieel onderdeel uit van de supermarkten van Jumbo en Super de Boer.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een gewaardeerde supermarktketen van Nederland. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.