Adviesbureau &samhoud wint vooraanstaande Europese Business Award

17/11/2010 15:11

&samhoud

Europa's zwaarste business competitie voor een Europese Business Award heeft een Nederlandse winnaar opgeleverd. Internationaal adviesbureau ?, met hoofdvestiging in Utrecht, ging naar huis met de Employer Of The Year Award.

Tien finalisten traden gisteren aan voor de Awards ceremonie in het Westin in Parijs. Waar ? als winnaar uit de bus kwam.

Het is het vierde jaar dat de European Business Awards, gesponsord door HSBC, werden uitgereikt. Meer dan 300 Europese topbedrijven kwamen samen.

Salem Samhoud, oprichter van adviesbureau ?: "De Employer of The Year Award winnen is een prachtig resultaat voor ons. In 2010 werden we ook al uitgeroepen tot de nummer 1 Great Place to Work Europe. We hebben de crisis doorstaan door te doen waar we het beste in zijn: waarde creëren voor medewerkers, klanten, organisatie en de maatschappij. Onze filosofie is gebaseerd op de van Harvard Business School afkomstige Vlaue Profit Chain: tevreden medewerkers creëren meer waarde voor klanten die op hun beurt waarde creëren voor de organisatie. Dat geeft ons de mogelijkheid om weer in onze medewerkers te investeren en in de maatschappij. We worden daarbij geleid door onze visie. Al onze activiteiten passen in ons hoger doel: Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people. En dat heeft geleid tot tastbare groei. In de afgelopen drie jaar is ? verdrievouedigd, in aantal medewerkers, in omzet en in winst. En ondanks, of misschien wel dankzij, deze enorme groei, zijn de medewerkertevredenheid en de klanttevredenheid gestegen naar respectievelijk een 8.5 en een 8.7. We zijn enorm blij met het winnen van een European Business Award en we zijn trots met deze erkenning. De prijs toont namelijk aan dat we 'practice what we preach".

De 100 ontvangers van de Ruban d'Honneur die streden om de tien hoofdprijzen, werden toegejuicht door regeringsleiders, ondernemers, industriëlen, eigenaren van mediabedrijven en vertegenwoordigers van de 27 Europese landen.

Adrian Tripp, CEO van the European Business Awards: "De kwaliteit van de deelnemers dit jaar was extreem hoog en wij voelen ons bevoorrecht om het werk van de meeste dynamische Europese organisaties te mogen beoordelen. Een Award winnen is een waar eerbetoon. Onze jury legt de lat elk jaar hoger. Het is ons een eer om ? de Employer Of The Year Award te zien winnen en we kijken uit naar hun verdere groei."





http://www.samhoud.com