Van Klaveren ccc feliciteert Stichting Opkikker met 15 jarige bestaan.

17/11/2010 15:52

Van Klaveren ccc

DEVENTER, 15 NOVEMBER 2010 - Gerhard van Klaveren, algemeen directeur van Van Klaveren ccc b.v. heeft een cheque van 1500 euro overhandigd aan Ruud Sliphorst, directeur Stichting Opkikker. Met deze cheque feliciteert Van Klaveren ccc de stichting met hun 15 jarig bestaan.

Van Klaveren ccc en Stichting Opkikker werken vanaf 2009 samen om zoveel mogelijk gebruikte mobiele telefoons in te zamelen. Deze samenwerking is tweeledig;

de opbrengst komt ten goede aan Stichting Opkikker en de mobiele telefoons belanden niet op de afvalberg; Van Klaveren ccc zorgt voor hergebruik of een milieuvriendelijke verwerking daarvan.

Stichting Opkikker is een stichting die dagen ontspanning organiseert voor langdurig zieke kinderen en hun hele gezin. In al die jaren biedt Stichting Opkikker - met ruim 120 vrijwilligers, honderden gelegenheidsvrijwilligers en duizenden relaties - gezinnen met een langdurig ziek kind uit Nederland een dag broodnodige afleiding aan. Zo kan het gezin genieten van een bijzondere dag en kunnen zij het ziek zijn echt even vergeten. De mobieltjes voor Stichting de Opkikker zijn daarom een goede bijdrage.

Van Klaveren ccc ondersteunt bedrijven en organisaties door hen een deel van de milieuzorg uit handen te nemen; dit door de inzameling van lege (printer)cartridges en gebruikte mobiele telefoons. Duurzaam ondernemen staat voor Van Klaveren CCC centraal; ondernemen met milieu en mens als focus. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl.

Dit jaar lopen de acties tot eind 2010, wellicht kunnen wij met uw hulp dit jaar 60.000 mobieltjes halen? U kunt u gemakkelijk een doos aanvragen op www.mobieltjesactie.nl.

Ook de plannen voor 2011 staan niet stil, Stichting Opkikker heeft opnieuw het idee opgevat om samen met haar partners en met haar fantastische achterban mobieltjes in te gaan zamelen. Ook hiervoor is Stichting Opkikker nog opzoek naar leuke samenwerkingsverbanden.

Meer informatie over het prachtige werk van Stichting Opkikker is ook te vinden op www.opkikker.nl.