C/TAC

's-Hertogenbosch, 17 november 2010

Ctac en Persity Recruitment bundelen krachten in detachering en werving & selectie van SAP-specialisten

Ctac Nederland BV, dochterbedrijf van ICT-dienstverlener Ctac N.V. (Ctac), maakt het voornemen bekend om samen met Persity Recruitment vof twee nieuwe joint ventures op te richten: Persity Search BV en Persity Resourcing BV. Ctac krijgt met deze joint ventures een bredere dienstverlening in Nederland, waardoor de landelijke dekking en slagkracht van Ctac worden vergroot.

Met Persity Resourcing BV richten de twee samenwerkende partijen zich op detachering van SAP-consultants. Ctac werkt nu veelal op project- en beheerbasis, maar zal zijn portfolio nu ook uitbreiden met een detacheringstak. Via Persity Resourcing kunnen zowel Ctac-medewerkers als zzp'ers worden ingezet bij klanten. Daarnaast zal Persity Resourcing in de toekomst eigen medewerkers in dienst nemen. Hierbij gaat het om consultants die kiezen voor een meer ondernemend model. De beloning van de consultants is sterk gekoppeld aan hun omzetgenererende vermogen. Door zich aan te sluiten bij Persity Resourcing, profiteren medewerkers van het nationale netwerk en de expertise van zowel Ctac als Persity.

Persity Search BV richt zich op werving en selectie van (SAP-)professionals en sales- en managementmedewerkers, zowel voor Ctac als voor derden.

"Door deze samenwerking met Persity is Ctac de komende jaren beter in staat om zijn HR-doelstellingen op het gebied van in-, door- en uitstroom van medewerkers te realiseren. Dat is met name van belang met het oog op de bestaande en verwachte schaarste aan SAP-professionals", zegt Jan-Willem Wienbelt, CFO van Ctac.

"Met de twee nieuwe joint ventures bieden we SAP-professionals nog meer keus", zegt Hans Pluim, directeur van Persity. "Met Persity Search blijven wij professionals begeleiden naar een vast diensverband bij Ctac of elders. Daarnaast kan een professional nu ook kiezen voor ondernemerschap binnen het sterke netwerk van Persity Resourcing. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Ctac op dit terrein."

Ctac zal 51 procent en Persity 49 procent van de aandelen in de vennootschappen houden. Het doel is om deze vennootschappen uiterlijk 1 januari 2011 op te richten. De twee bedrijven starten zo spoedig mogelijk met de voorbereidingen en de daadwerkelijke dienstverlening.

Over Persity Recruitment
Persity Recruitment heeft in de personen van de eigenaren Hans Pluim en Sander de Leeuw een jarenlang track record op het gebied van resourcemanagement, werving & selectie en detachering in de SAP-markt. Gezamenlijk hebben zij ruim 25 jaar ervaring in diverse commerciële en managementposities in de SAP-wereld. Sinds 2009 zijn zij succesvol onder de naam Persity Recruitment. Voor meer informatie www.persity.nl.

Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer zeshonderd organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo september 2010 had Ctac 496 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Voor meer informatie: