Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Quint Wellington Redwood benoemt Arno van den Arend tot Client Director Quint Academy

Ervaring Client Director geeft Quints Academy nieuwe impuls

Amsterdam, 17 november 2010 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op IT-gerelateerde organisatievraagstukken, heeft Arno van den Arend benoemd tot Client Director van Quint Academy. De afgelopen vijfentwintig jaar heeft Van den Arend ruime ervaring opgedaan in diverse functies op ICT-gebied.

Arno van den Arend heeft de laatste twaalf jaar van zijn carrière diverse managementfuncties en commerciële functies bekleed. Zijn laatste functie voor zijn aantreden bij Quint Academy was het account- en businessunit-management van de ICT & technology units van detacheringbureau Yacht. Eerder was hij onder meer directeur-eigenaar van een opleidings- en detacheringsbureau.

Van den Arend is en blijft tevens vice-voorzitter van de vereniging ITSMF (IT Service Management Forum).

Arno van den Arend: "Quint loopt als leading consultancybedrijf op het gebied van IT-managementvraagstukken voorop in de markt. Logisch dat Quint in ons land voornamelijk als consultancybureau bekend staat. Quint Academy, internationaal een toonaangevende opleider op het gebied van servicemanagement, sourcing en projectmanagement, is hier wat minder bekend, terwijl we de afgelopen jaren meer dan 100.000 mensen opgeleid en gecertificeerd hebben. Ik zie het als een mooie uitdaging Quint Academy zowel inhoudelijk als qua naamsbekendheid een stap verder te brengen."

Over zijn keuze voor Quint is Van den Arend duidelijk: "Quint is een ondernemende organisatie en dat spreekt me aan. Ik wil mijn ervaring en mijn ondernemerschap kunnen inzetten."

Maurice Boon, directeur bij Quint: "We zijn blij met de komst van Arno naar Quint Academy. Hij is door zijn sterke ondernemersgeest een absolute aanwinst voor het salesteam. Arno's ervaring in de markt voor opleiding en training is op maat gesneden voor zijn nieuwe rol bij Quint Academy. Hij is enthousiast over het trainingsportfolio en vastbesloten Quint Academy in ons land duidelijk op de kaart te zetten."

Over Quint Academy
Quint Academy heeft een breed aanbod van trainingen ter ondersteuning van zijn adviespraktijk en de implementatie van organisatorische veranderingen. De trainingen voorzien professionals van de nodige kennis en competenties om zelf mee te werken aan de organisatieverandering. Op deze manier wordt het resultaat van het eventuele verandertraject daadwerkelijk gewaarborgd.