Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 17 november 2010

DESIGN BRIDGE VERSTERKT TEAM

Vanwege verdere internationale groei van zowel corporate- als product brand opdrachtgevers versterkt Design Bridge, international brand design agency, haar team met de volgende benoemingen:

Evelien Gerrits --- Client Manager
Evelien Gerrits is aangesteld als Client Manager bij Design Bridge. Na haar studie International Media & Entertainment Management was Evelien werkzaam als account executive bij reclamebureau B-Total in Breda alwaar zij werkte voor klanten als Oil&Vinegar, Coca Cola en Puschkin Vodka. Bij Design Bridge zal zij onderdeel gaan uitmaken van het Client Services Team dat werkt op klanten zoals Honig, DSM en Durex.

Sadaf Kayka --- Client Manager
De Iraans-Franse Sadaf Kayka is aangesteld als Client Manager bij Design Bridge. Na twee jaar werkzaam geweest te zijn in Bordeaux, verhuisde zij naar naar Amsterdam en studeerde International Business Management. Na haar studie was zij werkzaam bij Philips Electronics alwaar zij productie specialist was en zich bezig hield met het design en de productie van POS materiaal. Bij Design Bridge werkt zij voor een aantal internationale opdrachtgevers, met een nadruk op het groeiend aantal klanten uit het Midden Oosten. Zo zal zij onder andere voor IFFCO in Dubai werken.

Over Design Bridge
Design Bridge is een international brand design agency gespecialiseerd in het ontwikkelen, herpositioneren en creëren van merken. Opgericht in 1986, met vestigingen in Amsterdam, Londen en Singapore, heeft Design Bridge de afgelopen jaren voor een breed scala aan klanten haar expertise ingezet op het vlak van innovatie, merkstrategie, merkidentiteiten en verpakkingen. Design Bridge opereert vanuit haar kantoor in Nederland in ruim 40 landen met meer dan 50 werknemers waarvan 14 verschillende nationaliteiten. Opdrachtgevers zijn o.a. FrieslandCampina, dance4life, TNT, Sara Lee, Heinz, en Heineken Int. Design Bridge heeft voor haar werk een groot aantal effectiviteit- en creativiteit awards gewonnen, onder andere de Pentawards Agency of the Year 2010.



Ingezonden persbericht