Ingezonden persbericht


Accenture Nederland benoemt Joost de Haas tot Executive Director Management Consulting

Amsterdam, 17 november 2010 - Accenture heeft Joost de Haas benoemd tot Executive Director van de Nederlandse Management Consulting-divisie. In zijn nieuwe rol is hij eindverantwoordelijk voor deze divisie. Daarnaast blijft hij in zijn huidige functie als Strategy Consulting Lead verantwoordelijk voor deze adviespraktijk. De Haas heeft meer dan 15 jaar consultancyervaring met verschillende strategische vraagstukken, zoals strategische planning en positionering, transformatie- en integratietrajecten en organisatieontwerp. Als Executive Director Management Consulting werkt hij nauw samen met Bas Telgenkamp en Marc Korthout. Zij zijn respectievelijk eindverantwoordelijk voor de Technology- en Outsourcing-divisie van Accenture Nederland.

De Haas zegt over zijn nieuwe functie: "Als Executive Director Management Consulting zie ik het als mijn taak om de diepgaande kennis en ervaring binnen de diverse disciplines van onze management consulting divisie, zoals CRM en SCM, geïntegreerd aan onze klanten aan te bieden. Op die manier zijn we in staat om onze expertise steeds maximaal af te stemmen op de vraagstukken die bij hen spelen. Accenture is als geen ander in staat om de behoeften van klanten helder in kaart te brengen, waarbij we altijd een stap verder gaan door de vertaalslag naar concrete oplossingen te maken en die daadwerkelijk te realiseren. Daarbij gaan we ook de verantwoordelijkheid voor die implementatie niet uit de weg middels een resultaatverplichting. Het is ons streven een effectieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze klanten naar High Performance organisaties."

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met management consulting, technology services en outsourcing. We hebben meer dan 204,000 mensen in dienst die klanten bedienen in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance organisaties en overheden te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle industrieën en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2010, bedroeg 21.6 miljard Amerikaanse dollar. Kijk voor meer informatie op www.accenture.nl

***