Ingezonden persbericht



---
Persbericht

CBS Outdoor zorgt voor metamorfose van Rotterdams straatmeubilair. Europanels getransformeerd tot HTC telefoons van reusachtig formaat.

Amsterdam, 17 november 2010 - Sinds gisteren staan er in en rondom het centrum van Rotterdam buitenproportionele HTC telefoons in het straatbeeld. CBS Outdoor heeft zestien van haar europanels getransformeerd tot een HTC Desire HD telefoon, op ware schaalgrootte. Deze 'spectaculars' maken onderdeel uit van de lancering van de nieuwe HTC Desire HD, een unieke multimedia telefoon.

CBS Outdoor heeft de campagne van HTC uitgevoerd in roterende europanels. Hierin draaien drie voorbeelden van beeldschermen, zodat de touchscreen en de applicaties optimaal tot hun recht komen. De voor - en achterzijden van de europanels zijn met transparante kunststof platen afgewerkt. De spectaculars zijn nog tot en met 24 november a.s. te zien in de havenstad. Tevens heeft HTC gekozen voor het grootste outdoorpakket 'On the Move', waardoor de campagne landelijk zichtbaar is geweest op straatabri's, NS-stations en bussen op één (abri)formaat.

Over CBS Outdoor

CBS Outdoor exploiteert buitenreclame en stadsmeubilair, zoals abri's en billboards, stationsreclame, bus- en tramreclame. CBS Outdoor maakt deel uit van CBS Corporation. In Rotterdam exploiteert CBS Outdoor reclameruimte op NS-stations, 3100 abri's, 400 billboards, 214 bussen en op 99 trams.



Ingezonden persbericht