Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tech Data officieel distributeur van Philips LCD Touchscreens

Tech Data voert al enige tijd de Philips digital signage monitoren en zal nu ook de overige Touch producten gaan distribueren. Hiervoor sluiten wij een overeenkomst met PresTop.

PresTop is producent van informatiezuilen, touchscreens, touchcomputers en touchtafels die worden verkocht onder de naam PresTop of als OEM product via gespecialiseerde dealers en distributeurs.

De lijn van Large Display Touchscreens, Multi-usertouchscreens en touchtafels is in samenwerking met Philips opgezet en zijn voorzien van de professionele schermen van Philips.

Om u te ondersteunen in de verkoop van deze Philips Touchscreens kunt u bij PresTop en Tech Data terecht voor de volgende marketing- en salestools:

. Inzet demotruck

. Training verkopers

. Fotomateriaal voor drukwerk en website

. Philips brochures (digitaal) met uw eigen logo

. Gebruikmaken Interactive Experience Centre

"Met onze gespecialiseerde AV afdeling Maverick zijn we steeds opzoek naar nieuwe trends in de markt en leveranciers hiervoor om u nog beter te ondersteunen in uw audiovisuele projecten. Interactiviteit is de toekomst, deze touch lijn van Philips kon dus zeker niet ontbreken in ons gamma" Evy Remory Business Development Maverick BNL

Over PresTop

PresTop is al bijna 20 jaar actief in de ontwikkeling, verhuur en verkoop van producten waar touchscreens in verwerkt zijn. Met de grootste verhuurpool aan touchscreens en informatiezuilen is PresTop Rental de specialist op het gebied van (weder)verhuur van deze producten. Voor onder andere Philips produceert PresTop de large display touchscreens in de maten 32", 42", 52" en 65". Naast deze producten zijn tevens als chassis- en panelmount schermen verkrijgbaar in de maten 12", 15", 19", 22", 32", 42", 52" en 65", touchcomputers in de maten 15", 19" en 22" en informatiezuilen.

Deze touchscreens worden niet rechtstreeks verkocht door PresTop maar worden verdeeld door diverse distributeurs . Meer informatie over de producten die worden gemaakt door PresTop treft u aan op de website http://www.prestopproducts.nl.

Over Maverick

Sinds 1992 is Maverick Trade Only-distributeur van een breed gamma van AV producten en heeft het zijn reputatie opgebouwd op basis van dienstverlening, gecombineerd met grote beschikbaarheid en een competitieve prijszetting. In 2007 werd Maverick overgenomen door Tech Data Inc. (de grootste technologiedistributeur in Europa). Door zijn "Collection of Specialists" of gespecialiseerde business units, waaronder Azlan, Brightstar en Maverick, voorziet Tech Data zijn resellers van een unieke combinatie van gefocuste expertise in belangrijke domeinen van de markt en een ongeëvenaard aanbod van voorraadbeheer, logistieke en financiële diensten. Dankzij Maverick krijgen onze klanten de meest complete service in deze sector en een uitgebreid gamma van merken en producten. Tot de Maverick business behoren ook Hotlamps en Vision, twee focus productgroepen met een sterke reputatie op de markt.

Over Tech Data

Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD) is een van de grootste verdelers ter wereld van technologische producten van de voornaamste producenten van IT-hardware en -software. Tech Data dient meer dan 125.000 IT-oplossingenleveranciers in meer dan 100 landen. Elke dag vertrouwen deze value added resellers op Tech Data, om op een kostenefficiënte manier de technologische behoeften van eindgebruikers, inclusief kleine en middelgrote ondernemingen (KMO), grote bedrijven en overheidsinstellingen, te ondersteunen. Gerangschikt als 102ste in de FORTUNE 500® 2009, genereerde Tech Data $ 22,1 miljard bij de nettoverkopen voor het einde van het boekjaar op 31 januari 2010. Voor meer informatie surft u naar www.techdata.com