CIBT NEEMT CAP 270 TRAMITACIÓN VISADOS OVER OM HUN DIENSTEN TE VERLENEN AAN INTERNATIONALE REIZIGERS IN SPANJE

CIBT, de wereldwijde visumprofessionals, zal vanaf nu snel en makkelijk reisdocumentdiensten aanbieden aan reizigers in Spanje.

MCLEAN, Virginia en BARCELONA, Spanje--(BUSINESS WIRE)-- 20101117 --

CIBT, de wereldwijde visum- en paspoortprofessionals, kondigt de overname aan van de toonaangevende Spaanse visumdienst, CAP 270 Tramitación de Visados (CAP 270). Deze overname is een belangrijke mijlpaal in de strategie van CIBT om visum- en reisdocumentdiensten aan te bieden in West-Europa. Met de toevoeging van CAP 270 en zijn kantoren in Barcelona en Madrid komt het totaal van CIBT-kantoren op 30 in zeven verschillende landen.

“Met deze overname is CIBT in staat om voortreffelijke dienstverlening aan te bieden aan reisbureaus, touroperators, bedrijven en particulieren in Spanje,” aldus John Donoghue, President en CEO van CIBT.

“Een combinatie van de vakkundigheid van CIBT en de vooraanstaande positie van CAP 270 op de Spaanse markt, zal ervoor zorgen dat iedere Spaans inwoner makkelijk en snel een visum kan krijgen.”

Behalve de overname, kondigt CIBT ook aan dat Per Kvam de positie van directeur zal bekleden. Dhr. Kvam, afkomstig uit Oslo, Noorwegen, heeft opleidingen afgerond in het Verenigd Koninkrijk en Spanje en leeft inmiddels al meer dan 20 jaar in dat laatste land. Hij komt naar CIBT nadat hij succesvol leiding gaf aan toonaangevende dienstverlenings- en productiebedrijven in Spanje en Egypte en de verantwoording had gedragen voor marketing en sales in Zuid-Europa.

“Ik kijk er naar uit om leiding te geven aan CIBT’s nieuwe organisatie in Spanje,” zei Dhr. Kvam. “Met gebruik van de middelen, ervaring en het netwerk van CIBT zullen wij onze partners en klanten een makkelijke en handige manier kunnen aanbieden om een visum te kunnen bemachtigen.”

Met de overname van CAP 270, zal CIBT nu opereren vanuit kantoren in Barcelona en Madrid en zorgen dat de inwoners van Spanje met behulp van CIBT toegang hebben tot de consulaire diensten van ambassades en consulaten. Spaanse paspoorthouders zijn onder andere verplicht om een visum aan te vragen voor populaire reisbestemmingen zoals China, India en Rusland. CAP 270 kan voor alle Spaanse inwoners, ongeacht de nationaliteit, een visum regelen.

Over CIBT

Met bijna 50 jaar ervaring is CIBT toonaangevend in de reisdocumentenindustrie. CIBT en zijn dochterondernemingen, zoals TLCS, VisaCentral, VisaCenter.com, AmericanPassport.com en ZVS, leveren eisgerelateerde dienstverlening aan 75% van de Fortune 500 bedrijven en aan wereldwijd opererende reisbureaus, touroperators, humanitaire organisaties en rederijen. CIBT verwerkte vorig jaar bijna 1 miljoen visum- en paspoortaanvragen.

CIBT levert diensten met gebruik van zijn netwerk van kantoren in zeven landen, waardoor het de grootste internationale visum- en paspoortdienst ter wereld is. CIBT levert op maat gemaakte en flexibele oplossingen voor organisaties van iedere grootte. Met gebruik van CIBT zullen ze hun klanten en werknemers een aangepast aanbod aan diensten kunnen leveren om te voldoen aan internationale reisbehoeften.

Over CAP 270

Opgericht in 1987, CAP 270 is de leider in de visumbemiddelingsmarkt in Spanje. Het opereert vanuit Barcelona en Madrid en heeft meer dan 20 toegewijde reisdocumentenprofessionals in dienst. CAP 270 heeft een omvangrijk klantenbestand in Spanje en verleent diensten aan de belangrijkste reisbureaus en touroperators, aan een groot gedeelte van de particuliere en zakelijke markt en aan individuele reizigers.

Als onderdeel van CIBT zal CAP 270 als doel hebben om geïntegreerde diensten te verlenen van uitstekende kwaliteit aan wereldwijd opererende klanten met behulp van de middelen en ervaring van CIBT.

CONTACT:
CIBT
Elizabeth Green, 001 610 751 0333
elizabeth.green@cibt.com