Tweede Dutch Model Event voor beginnende en gevorderde modellen


AMSTERDAM, 20101117 -- De beurs voor (foto-)modellen komt er weer aan. Op 27 & 28 november aanstaande vindt de 2e editie plaats van het Dutch Model Event. Beginnende en gevorderde modellen komen tezamen op hún evenement in het World Fashion Centre te Amsterdam. Van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Tweede Dutch Model Event 27-11-2010

Diverse internationale topmodellen als Sarah Honne (Wella & Nivea), Cosmin Petre (mannelijk model van Dolce & Gabanna) en Jennifer Fleck (FORD NY) worden speciaal ingevlogen voor de Meet & Greet. Vrijwel alle Nederlandse Miss organisaties zijn aanwezig naast diverse binnen- en buitenlandse modellen- & castingbureaus.

Er zijn catwalkshows, waaraan de aanwezige modellen de kans krijgen om aan mee te doen. Er zijn workshops, zoals poseren voor de camera, catwalk en covergirl make-up en lookshops voor iedere bezoeker. Natuurlijk is er ook weer de beauty/lifestyle beurs met cosmetica, hair-extensions, bijouterie, fashion, etc.

Elk (beginnend) model dat zich aanmeldt krijgt een professionele make-up en ontvangt via de internationale modellen- & fashionorganisatie Modelôme een fotoshoot. Daarna kunnen modellen geselecteerd worden voor een presentatie aan nationale en internationale bureaus en scouts. Een uitgelezen kans om ontdekt te worden.

Deze modellenpresentatie (ModelWalk) start om 15.00 uur op zaterdag en op zondag. Daarna vinden de zogenaamde call-backs plaats (één op één gesprekken met bureaus).

Meer info op: www.dutchmodelevent.nl