Schrijver jubileert met zesdaags festival


Ko de Laat Festival vindt plaats tussen 18 en 27 november

TILBURG, 20101117 -- Een expositie, een toneelstuk, twee boekpresentaties, en een speciaal optreden voor buurtbewoners. De schrijver Ko de Laat pakt uit met een speciaal jubileumfestival.

Schrijver/dichter Ko de Laat viert dit jaar dat hij twintig jaar in het vak zit met zowel een jubileumtournee als een eigen festival. Dit festival vindt plaats van 18 tot en met 27 november, en duurt alles bij elkaar zes dagen lang. Daarnaast is er in de Bibliotheek Tilburg Centrum (Koningsplein 10) een permanente expositie van verhalen uit zijn serie `Stadsgezichten', met illustraties van Linda van Erve.
Het is in diezelfde bibliotheek dat op 18 november de presentatie plaatsvindt van zijn eerste verhalenbundel `Stadsgezichten van Tilburg'. De presentatie begint om 19.30 in de theaterzaal, en is gratis toegankelijk.
Op 21 november presenteert De Laat in Paradox (Telegraafstraat 62, Tilburg) zijn twintigste jaarlijkse dichtbundel `De boodschappen breken de dag'. Aanvang 15.00, entree gratis.
Op 24 november vervolgt het festival met een avond van Ko de Laat in zijn eigen buurthuis (Zuiderkwartier, Wassenaerlaan 38, Tilburg, aanvang 20.00, entree gratis).
Tot slot wordt op 25, 26 en 27 november zijn toneelstuk `Schijfjes en blokjes' opgevoerd in Ruimte X, Telexstraat 4a, Tilburg. Aanvang 20.30, entree ¤ 7,=.





Ingezonden persbericht