Website SkyWalker geheel vernieuwd


ROERMOND, 20101117 -- Met een geheel vernieuwde website loopt SkyWalker Customer Contact voorop in professionele werving en selectie van klantcontact management. Met enerzijds een actueel profiel van het bedrijf aan de `voorkant' van de site en anderzijds, in de back office, een koppeling met geavanceerde recruitment software. In het geval van SkyWalker is die software geheel toegespitst op contact center posities.

SkyWalker is gespecialiseerd in werving en selectie voor middle management en hoger kaderposities in de customer contact branche. De professionals die SkyWalker bemiddelt vinden hun weg naar customer care of service centers, call centers, contact centers, help- en supportdesks, klantenservices, front-offices, alarmcentrales etc. Doorgaans in managementposities of als specialist.

Geavanceerde match
Met de vernieuwde website beschikt SkyWalker over een geavanceerd systeem waarmee kandidaten met vacatures gematcht worden. Maar het systeem helpt ook om via zoekmachines en vacaturebanken optimaal gevonden te worden. Daar worden alle mogelijke communicatiekanalen bij ingezet, waaronder ook diverse social media.
De geautomatiseerde match levert tijdwinst en kwaliteit op. Daarna wordt elke match beoordeeld met de specifieke branchekennis, kennis van de vacante positie en informatie over `zachtere' factoren als de cultuur van het bedrijf. SkyWalker houdt daarna altijd een uitgebreid persoonlijk interview met de kandidaat. Deze combinatie leidt tot de perfecte match.

Naadloos passen
SkyWalker oprichter/eigenaar Fun Zeegers komt zelf uit de klantcontact sector en doorliep daarin diverse functies en echelons. "Ik denk dat mijn ervaring in operationele en commerciële functies, in in-house en facilitaire contact centers, voor SkyWalker het onderscheidend vermogen biedt. Ik ken de sector van binnen en van buiten. Ik weet vanuit de praktijk welke kennis en ervaring voor welke functie vereist is.
Daarnaast kan ik snel doorgronden en taxeren wat opdrachtgevers op cultuur- en sfeergebied belangrijk vinden. De kandidaten die SkyWalker bemiddelt, passen zodoende niet alleen naadloos op het functieprofiel, maar ook in het bedrijf. Tevreden opdrachtgevers bevestigen dat," aldus Fun.

Hoogvliegers gezocht
SkyWalker richt zich specifiek op recruitment en executive search in de klantcontact branche. Dat verplicht SkyWalker ertoe te kunnen putten uit een goedgevulde database met topkandidaten. Fun: "Dat kunnen we ook. We schenken erg veel aandacht aan het onderhouden van ons netwerk en we doen er veel aan om de database continue te verrijken met de `hoogvliegers' in de branche.
Daarnaast roeren we ons in diverse professionele initiatieven op callcenter-gebied. Bijvoorbeeld door actief lidmaatschap van de CCMA en beheer van de LinkedIn groep CCC Jobs en van www.callcenterwoordenboek.nl als online naslagwerk. Dit soort initiatieven hebben alle tot doel de professie verder te ontwikkelen, maar ze bezorgen ons ook contacten met betrokken professionals, gespecialiseerd in klantcontact."

Meer informatie over SkyWalker en haar diensten is te vinden op de vernieuwde website: www.skywalker.nl





Ingezonden persbericht