Senternovem

18-08-2010 |

Aanmelden Klimaatcongres 2010 vanaf nu mogelijk

Vanwege de grote belangstelling kunt u zich vanaf heden al aanmelden voor het Klimaatcongres 2010 dat Agentschap NL op woensdag 17 november organiseert in opdracht van het Platform Duurzame Overheden.

Voor wie?
Het Klimaatcongres 2010 is bedoeld voor bestuurders en ambtenaren van provincies, gemeenten, waterschappen, ministeries en organisaties of bedrijven, die samen aan klimaatdoelstellingen en duurzaamheid werken. Zodat we met elkaar de best practices over lokale samenwerking kunnen delen. Het 'Klimaatcongres 2010' is de opvolger van het congres 'Duurzame Overheden & Duurzaam Inkopen' dat voorheen georganiseerd werd door het Congres- en Studiecentrum van de VNG.

Wat kunt u verwachten?
Workshops, de 'Klimaatacademie' met prominente sprekers, praktijkcases, debatten, ontmoetingen met vakgenoten en de nieuwste ontwikkelingen rond de onderlinge samenwerking op het gebied van lokaal klimaatbeleid. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: lokale duurzame energiebedrijven, de route naar klimaatneutraliteit, duurzame gebouwde omgeving, burgerinitiatieven en mobiliteit, enz. Kortom: een dag vol interactie, informatie en inspiratie.

Waar?
Locatie is De Fabrique, vlak bij het NS station te Maarssen.

Het uitgebreide programma staat vanaf begin oktober 2010 op de website www.klimaatcongres2010.nl.

Meldt u nu aan!
Wijzigingsdatum |

18-08-2010