Ingezonden persbericht


DEAN EN SITA PRESENTEREN LOOK LIKE A STAR OP DISNEY CHANNEL

Hilversum, 10 november 2010 Vanaf 17 november start Disney Channel met het nieuwe programma Look like a Star. Iedere woensdag om 15.00 uur nemen presentatoren Dean en Sita de kijker mee in de wereld van fashion. Jonge hippe meiden en stoere jongens worden omgetoverd tot hun favoriete Disney Channel-ster zoals Alex Russo uit Wizards of Waverly Place, Hannah Montana of Joe Jonas.

De afgelopen weken was er een zware selectie in Antwerpen en daar zijn zes kandidaten uit gekomen. In de komende drie afleveringen nemen zij het tegen elkaar op. Na iedere uitzending kan er één week gestemd worden via de website www.disney.nl/fashion. Zo wordt er iedere week één winnaar bepaald. In Look like a Star is er uiteraard ook een professionele stylist en visagist die de kijker tips geeft over wat de sterren wel en niet dragen.

Op de website vind je daarnaast ook diverse video's, tips van Selena Gomez en kan er een t-shirt ontworpen worden. Van de drie weekwinnaars wordt uiteindelijk één winnaar bepaald die te zien is in de finale-aflevering op woensdag 15 december. De winnaar wint een professionele fotoshoot in een meidenglossy.

Naast het programma Look like a Star is er iedere woensdag vanaf 14.30 uur een speciaal Fashion, Music & Stars-blok met Selena Gomez op Disney Channel. Bekijk de laatste music video's van Selena, ontvang tips en neem een kijkje achter de schermen bij de opnames van Wizards of Waverly Place. Vanaf 10 december zijn de nieuwe afleveringen van Wizards of Waverly Place seizoen 3 te zien op Disney Channel.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober 2009 te ontvangen voor alle UPC-abonnees.



Ingezonden persbericht