Hollandse Delta

maat voor agrariers

Informatie op maat voor agrariërs

Publicatiedatum : 17 november 2010

Waterschap Hollandse Delta maakt de informatie op de website toegankelijker voor agrariërs. Alle informatie voor deze doelgroep staat nu prominent op de homepage onder de knop 'Informatie op maat,' het vroegere agroportal.

werken-op-het-land.jpg (39 Kb) De onderwerpen op deze pagina zijn gekozen op basis van interviews met boeren. Zij hebben aangegeven welke informatie voor hen belangrijk is. De pagina bestaat uit vier onderdelen: actuele informatie, achtergrondinformatie, folders/rapporten en wet- en regelgeving.

De actuele informatie wordt regelmatig aangepast. Op dit moment zijn er twee berichten. Informatie over de schouw, de jaarlijkse controle op het onderhoud van de sloten en singels, die 1 december start. En vanwege de oogst de richtlijnen over modderige wegen tijdens de oogst.

De pagina voor agrariërs is de derde 'informatie op maat' pagina. Er bestaan al pagina's voor pers & media en educatie. Later volgen nog pagina's met informatie gericht op inwoners en ondernemers. © Waterschap Hollandse Delta