Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Aviodrome Events maakt kwaliteitsslag

Lelystad, 17 november 2010 - Met de aanstelling van een fulltime Sales medewerker buitendienst maakt Aviodrome Events een kwaliteitsslag. Voornamelijk zakelijke relaties zullen op korte of langere termijn kennismaken met de professionele marktbenadering van Rimke Nooter.

Van scheepvaart naar luchtvaart
Met Rimke Nooter heeft Aviodrome Events een zeer ervaren collega in huis gehaald. Tot voor kort was Rimke werkzaam bij Naupar in Lelystad waar zij verantwoordelijk is geweest voor de organisatie en verkoop van Sail Amsterdam 2005 en 2010. Ook is zij contractmanager geweest bij ER Travelgroup en heeft daar de inkoop van hotels voor pakketreizen gedaan.

Persoonlijke benadering
Bij Aviodrome Events gaat Rimke bedrijven persoonlijk benaderen en informeren over de vele mogelijkheden bij de Aviodrome. In het themapark worden congressen, presentaties, vergaderingen, familiedagen of feesten georganiseerd voor groepen van 30 tot 3.500 personen. Een recent voorbeeld hiervan is de Volvo Klassieker Vereniging Nederland die in oktober 2010 een familiedag heeft gehouden met ruim 1300 personen. Rimke put hierbij uit eigen ervaring; als Congress Director heeft zij zelf begin dit jaar voor Junior Chambers International gebruik gemaakt van de faciliteiten van de Aviodrome. Dit jaarlijkse congres werd bezocht door 500 personen. Toen zij hoorde dat er een nieuwe medewerker werd gezocht, twijfelde ze geen moment om te solliciteren als Sales medewerker buitendienst bij Aviodrome Events. Wij verwelkomen Rimke en wensen haar veel succes! Rimke Nooter is te bereiken via r.nooter@aviodrome.nl of tel. 0320-289 855.



Ingezonden persbericht