NCRV

Man bijt hond: In de schoenen van vaderlandse moslims

Ingezonden door NCRV op 12 november, 2010 - 11:09 Uitzenddatum:
woensdag, 17 november, 2010 - 18:50
Zender:
Nederland 2

Bij het gebed in een moskee blijven de schoenen steevast buiten staan. Man bijt hond wacht na afloop van de religieuze bijeenkomst op de trotse eigenaar van een willekeurig paar stappers en loopt vervolgens spontaan een stukje mee. In de eerste aflevering loopt de verslaggever mee met de heer Cercis Bilir. Vanaf de Fatih Moskee in Dronten loopt hij naar zijn huis. Daar stelt hij trots zijn echtgenote voor waarop hij nog altijd verliefd is, maar zijn vrouw praat daar liever niet over.

Uit onderzoek blijkt dat dikke mensen meer geld kosten dan rokers. Mensen met zwaar overgewicht zouden langer leven dan rokers, maar hun gezondheid laat vaak te wensen over en daarom kosten ze ons weer meer geld. Eric Verberne en André Mulder hebben dan wel een dikke huid, toch willen ze zich liever niet laten `stereotyperen'. En zijn ze het helemaal niet eens met de conclusie dat ze duurder zijn. Eric en André willen er alles aan doen om af te vallen.

In de soap rond Mandy is te zien hoe Mandy zich verheugt op de bonte avond. Al gillend en gierend vertrekken de bewoners van woongroep `Mozart', uiteindelijk naar Zandvoort aan Zee.

Programma:
Man bijt hond
Website:
http://www.manbijthond.nl
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Floor Hufner floor.hufner@ncrv.nl, 035 - 671 9399
* ""