NCRV

Recht in de Regio: Mr. Frank Visser geeft juridisch advies in Assen

Ingezonden door NCRV op 28 oktober, 2010 - 13:33 Uitzenddatum:
woensdag, 17 november, 2010 - 19:25
Zender:
Nederland 2

In het NCRV-programma Recht in de Regio gaat mr. Frank Visser samen met zijn team van juristen van het Juridisch Loket het land in om op verschillende locaties juridische voorlichting te geven. In het hele land komen mensen langs op het inloopspreekuur. In het hele land komen mensen langs met vragen over erfeniskwesties, arbeidsconflicten, geldkwesties en meer.

Deze week is mr. Visser met zijn team van juristen van het Juridisch Loket afgereisd naar Assen. De emoties lopen weer hoog op. Zo is mevrouw Dost verstrikt geraakt in een web van problemen: ze is dakloos en kan geen uitkering krijgen omdat de gemeente denkt dat ze naar het buitenland is verhuisd.

Verder is daar de heer Tammeling, die zich verschrikkelijk ergert aan de zonnepanelen op het dak van zijn buurman. Waar twee vechten, hebben twee schuld: Tammeling blijkt de nodige ergernis op te wekken...

De juristen van het Juridisch Loket zijn weer druk met het beantwoorden van vragen over verborgen gebreken bij een camper. En wat kun je doen als je ex-man de spaarrekening van je dochter heeft geplunderd? Programma:
Recht in de regio
Presentator:
Frank Visser
Website:
http://eerstehulpbijrecht.nl/
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Bastienne Engel pers@ncrv.nl, tel: 035 - 671 9273.
* ""