Opsporingsbericht: lichaam onbekende jonge vrouw te Kortrijk

17/11/2010 14:12

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van Onderzoeksrechter Allegaert en de procureur des Konings van Kortrijk - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

(foto's slachtoffer)

Afgelopen maandag, 15 november 2010, werd in een pand in de Schaekenstraat n°4 in Kortrijk het levenloze lichaam aangetroffen van een jonge vrouw die om het leven werd gebracht.

De Heer Onderzoeksrechter te Kortrijk vraagt de medewerking van de bevolking, teneinde deze onbekende vrouw te identificeren, haar verblijfplaats op te sporen en haar contacten te kennen.

Het betreft een jonge vrouw, mogelijk van allochtone afkomst, vermoedelijk rond de 20 jaar oud. Ze is tenger gebouwd, 1 m54 lang, met zwart krullend haar tot op de schouders.

Ze droeg een donkerblauwe fleece en een zwart T-shirt met het zilverkeurig opschrift « ZARA », een zwarte sportieve broek en zwarte sportschoenen. .

Om haar hals droeg ze een goudkleurige halsketting waaraan een hangertje met de letter "R". Aan de linkerhand had ze 2 ringen.

Meent u deze vrouw te herkennen of heeft u informatie omtrent haar verblijfplaats en relaties, neem dan dringend contact op met de politie.

Alle tips zijn welkom via 0800 91.119.

Mailen kan ook via opsporingen@politie.be

Discretie wordt verzekerd.

U kan dit opsporingsbericht ook lezen op de website van de politie.

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel