Schoenzettend Nederland krijgt hulp van Sint en Piet


ROTTERDAM, 20101117 -- "Mam, mag ik mijn schoen zetten?" of "Pap, wanneer komt Sinterklaas weer?" Ouders kunnen deze vragen in de weken voor Sinterklaasavond verwachten. Het antwoord hierop is op speelse wijze te geven aan kinderen. "Kijk maar op de site van de Sint!"

De website sintenpietofniet.nl laat kinderen elke dag zelf controleren of Sint en Piet vanavond komen. Bij het eerste bezoek aan SintenPietofniet.nl vraagt de website aan de ouders, opvoeders, opa's en oma's enkele vragen. Op welke dagen hun kind een schoen mag zetten, kan simpel worden aangegeven.

Elk kind kan nu zelf de site bezoeken en met de eigen postcode en het huisnummer controleren of Sint en Piet vanavond komen. Komen ze wel? Dan kan de schoen gezet worden. Komen ze niet? Geen discussies, morgen probeer je het gewoon nog een keer. Duidelijkheid voor ouders en kinderen.

SintenPietofniet.nl is een leuke en speelse manier om kinderen te leren dat Sint en Piet niet elke dag een schoentje komen vullen. Maar of het schoentje ook gevuld wordt, blijft natuurlijk een vraag die alleen de Sint zelf kan beantwoorden.