VU medisch centrum

Workshop `Uiterlijke verzorging bij kanker'

18 november 2010 | Patiënten bijeenkomst

goed verzorgd, beter gevoel Kanker en de behandeling daarvan hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Om patiënten hierin bij te staan, organiseert VU medisch centrum in samenwerking met Stichting Goed verzorgd, Beter gevoel workshops "Uiterlijke verzorging". Tijdens deze workshops krijgen deelnemers professionele tips en adviezen over de verzorging van het uiterlijk en gaan ze zelf praktisch aan de slag.

Bij de workshops zijn speciaal getrainde schoonheidsspecialistes, visagisten en een haarwerker aanwezig. Deze professionals geven de deelnemers advies over huidverzorging, make-up en haarwerken of een vervanging daarvoor. Tijdens de bijeenkomst kunnen de deelnemers vragen stellen over hun veranderende uiterlijk en ervaringen uitwisselen. Vervolgens gaan ze zelf aan de slag met speciaal geselecteerde producten.

De workshops zijn bestemd voor patiënten van VUmc met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens of (kort) na hun behandeling. VU medisch centrum biedt iedere patiënt met kanker de mogelijkheid één keer aan een workshop deel te nemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De workshop wordt ook weer in 2011 georganiseerd. De exacte data worden op een later tijdstip bekend gemaakt.
Datum : 18 november 2010
Tijd : 10:00 tot 12:00
Locatie : Kliniek, 3C Familiekamer, VU medisch centrum Kosten : geen
Contactpersoon : Corry Mietus
Telefoon : 020-444 4895
Bijzonderheden : Inschrijving kan per e-mail: gvbg.workshop@VUmc.nl

downloads


* Antw.krt. goed verzorgd (PDF bestand - 33.1 kilobytes)
* Folder goed verzorgd (PDF bestand - 1.11 megabytes)