Syntens

Op 18 november vindt in EQUIPE Meetings & Events (FC Zwolle stadioncomplex) de eerste editie van Zakenvloer plaats. Zakenvloer verbindt persoonlijk contact met sociale media als LinkedIn en Twitter. Tijdens het evenement wordt er getwittert via een groot scherm en wordt het evenement live gevolgd door TV camera's. Zo kunnen deelnemers en bezoekers tips en aanbevelingen met elkaar delen of contactverzoeken live de zaal in zenden.

Naast het uitbreiden van uw netwerk zijn er ook workshops te volgen, neemt Jan Medendorp (onder andere bekend van RTV Oost) deelnemers mee in een plenaire discussie met bijzondere ondernemers en wordt de Social Media Award uitgereikt aan het bedrijf dat de social media afgelopen jaar het meest optimaal heeft weten in te zetten. Aan het eind van de dag, als iedereen verzadigd is van nieuwe inzichten en relaties, hapjes en drankjes, wordt het evenement op spectaculaire wijze afgesloten door de dames van Big, Black & Beautiful. Ook Syntens is aanwezig op de vloer!

Wat Zakenvloer anders maakt dan andere zakenevenementen is dat de deelnemers eigenaar worden van een stukje van de beursvloer. Geen dure stand, maar letterlijk 'de vloer op om zaken met elkaar te doen'. Het eigen stukje vloer wordt helemaal eigen gemaakt door een 'persoonlijk' vloerkleed (met bijv. het bedrijfslogo, een passende uitspraak of een verhelderende productfoto van de onderneming) en een festival chair. Zij zijn als het ware het visitekaartje van een onderneming: laagdrempelig en makkelijk benaderbaar, waardoor ander soort gesprekken en verfrissende combinaties ontstaan. Via de virtuele vloer op de website kunnen deelnemers zelf bepalen waar zij hun vloerkleed willen uitrollen. Naast een samenwerkingspartner, om samen anderen te overtuigen van de gebundelde kennis en kunde. Of juist naast die ene ondernemer waar zij altijd al mee om tafel hadden willen zitten.

Wilt u een kleed reserveren of meer weten? Kijk op www.zakenvloer.nl of neem contact op met Zakenvloer via info@zakenvloer.nl