Gemeente Hilversum

4e Sportontmoeting Hilversum op 18 november 2010

publicatiedatum: dinsdag 5 oktober 2010

Doelstelling
Waarom organiseren we Sportontmoeting Hilversum? Één van de geformuleerde doelstellingen in de nieuwe sport - en beweegnota "Sportieve tijd" is het verbeteren van de communicatie en samenwerking. Mede door middel van het organiseren van "Sportontmoeting Hilversum" wordt hier invulling aan gegeven. Tijdens "Sportontmoeting Hilversum" staan naast actuele sport en maatschappelijke thema´s, ook de ontmoeting centraal.

Sportontmoeting Hilversum wordt twee keer per kalenderjaar georganiseerd.

De vierde sportontmoeting Hilversum
We kleuren deze avond graag samen met u in, wel hebben we voor een centraal thema gekozen: Sportiviteit en Respect.

Het thema zal voor iedereen tot de verbeelding spreken. Wij zijn benieuwd naar wat het thema nu voor u betekent en hoe zich dat vertaald in uw organisatie. Wij hopen deze avond tot kennisdeling en samenwerking(en) te komen rondom Sportiviteit en Respect, dit om ons samen sterk te maken voor het creëren van een veilige, stimulerende en uitdagende omgeving waarin sporten, bewegen en samenzijn op een prettige manier kan plaatsvinden.

SKH zal een presentatie verzorgen over SKH Sportkids en wat er gedaan wordt om tot een veilige, uitdagende en stimulerende omgeving te komen, ook Rugby Club Hilversum zal verwoorden wat er binnen haar vereniging georganiseerd wordt Sportiviteit en Respect uit te stralen en wat zij inzetten om tot een sterke sportvereniging te komen. In het tweede gedeelte hebben wij uiteraard een inspirerende gastspreker uitgenodigd en deze keer zal voormalig bokser Arnold Vanderlyde ons prikkelen met een interactief seminar.

Wanneer en waar
De vierde Sportontmoeting Hilversum is vastgesteld op donderdag 18 november 2010! Wij hopen u dan wederom welkom te heten op het raadhuis in de Burgerzaal. Het exacte programma kunt u teruglezen op de link rechtsbovenaan.

Wie zijn welkom?
Iedereen die sport en bewegen in Hilversum een warm hart toedraagt. Zeker wordt gerekend op aanwezigheid van de sportverenigingen (bestuurders en actieve verenigingspersonen), het onderwijs (directies, vakleerkrachten en contactpersonen sport), sportgerelateerde maatschappelijke organisaties (zoals de gezondheidssector en welzijnsorganisaties), sportbetrokken burgers en raadsleden.

Aanmelden en meer informatie.
U kunt zich nu al aanmelden voor de nieuwe Sportontmoeting Hilversum. Het digitale aanmeldformulier vindt u rechts onderaan bij "Links". Zodra er meer informatie over het inhoudelijke programma bekend is, zullen we deze informatie op deze website publiceren. Houdt u de website de komende tijd dus goed in de gaten!

Uiteraard kunt u in de tussentijd uw vragen of opmerkingen kwijt op sportinfo@hilversum.nl.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de mevrouw Jorieke Steenaart van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling. Zij is te bereiken op (035) 629 23 21 of e-mail j.steenaart@hilversum.nl