Cloud computing, virtualisatie, het Nieuwe Werken,wat kan ik er mee ?

25/10/2010 17:07

The Chain Connection

Heerhugowaard, 25 oktober 2010 - Voor alle ondernemers van Nederland is de ICT Dag Midden Nederland een uitstekende gelegenheid op de hoogte te worden gebracht van het laatste nieuws op ICT gebied. Met praktische presentaties van onder andere Cisco en VMware over actuele onderwerpen als storage, Cloud Computing en 'Het Neuwe Werken'. De ICT Dag vindt plaats op 18 november a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Toegang is kosteloos.

De ICT Dag Midden Nederland staat helemaal in het teken van innoveren met ICT. Uniserver en QFast, vooroplopende ICT-leveranciers, hebben het initiatief genomen om de laatste ontwikkelingen en trends in de informatie- en communicatietechnologie te bundelen en inzichtelijk te maken voor ondernemers. De organisatie van de ICT Dag is in handen van de Chain Connection, vanwege de grote ervaring met het organiseren van events en grote kennis van de ICT-markt.

Trends en Innovatie

Samen met diverse andere sponsors en exposanten willen Uniserver en QFast nieuwe trends begrijpelijk maken voor klanten en ondernemers. De dag staat geheel in het teken van oplossingen die informatieverstrekking en communicatie efficiënter maken, bijvoorbeeld op het gebied van IT-infrastructuur, de optimalisatie van werkprocessen, het beter laten presteren van werknemers. Dit alles draagt bij aan omzetgroei. Innovatief automatiseren kan bovendien een beslissende voorsprong op de concurrentie opleveren. Kortom, innoverende en slimme ondernemers schrijven zich snel in voor deze dag!

Toonaangevende bedrijven nemen deel aan de ICT Dag. Zo geven onder meer Cisco en VMware presentaties over IT en management, de geoptimaliseerde werkplek en "Het Nieuwe Werken". Ook zal er uitleg gegeven worden over Virtualisatie en Cloud Computing.

Kom netwerken en discussiëren op congres en expo

Ondernemers kunnen zich uitvoerig laten informeren tijdens de presentaties of op de mini-beurs waar ICT-leveranciers hun oplossingen presenteren. Aan het einde van de dag is er volop ruimte voor netwerken tijdens een informele netwerkborrel.

Datum: 18 november 2010

Plaats: Jaarbeurs Utrecht

Tijd: 13.30 - 17.30 (start netwerkborrel)

Voor wie: eindgebruikers van kantoorautomatisering, IT-business, webdesigners/ ontwikkelaars, hosting, marketingbureaus, telecom, overheid, zorg, onderwijs en relaties van Uniserver en QFast.

Meer informatie en updates over het programma van de ICT Dag vindt u op www.ictdag2010.nl Hier kunt u zich ook aanmelden.

Over Uniserver

Uniserver is gespecialiseerd in het leveren van gehoste servercapaciteit met de hoogste beschikbaarheidsgaranties in de markt. Vanuit de UniStructure(TM) infrastructuur levert Uniserver flexibele infrastructurele oplossingen op maat. www.uniserver.nl

Over QFast

QFast is gespecialiseerd in het leveren van breedbanddiensten en telefoniediensten over DSL en glasvezel aan zakelijk Nederland. Met QFast zakelijk internet kunt u dus zowel supersnel uploaden als downloaden met een uiterst hoog serviceniveau (99,9% beschikbaarheid). QFast staat voor snelheid, betrouwbaarheid en een ruime keuze in snelheid en bandbreedte. www.qfast.nl





http://www.ictdag2010.nl