Vlaamse Overheid

Business in the Benelux: Conference and Matchmaking

Enterprise Europe Network: Doing Business in the Benelux: Conference and Matchmaking

Vlaamse overheid

dinsdag 26 oktober 2010

Op donderdag 18 november 2010 organiseert het Enterprise Europe Network van Brussel, Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Luxemburg een Benelux-ontmoeting : "Doing Business in the Benelux: Conference and Matchmaking". De eindcoördinatie van dit event wordt gedaan door BECI, de Brusselse partner van het netwerk. De locatie is het Plaza hotel aan de Adolphe Maxlaan 118-126 1000 Brussel. U bent welkom vanaf 10.00 uur.

Om 10.30 uur opent mevrouw Joanna Drake, directeur voor de promotie van de concurrentiekracht van de KMO's bij de Europese Commissie, de dag. Aansluitend volgt een voorstelling van de economische opportuniteiten in de betrokken regio's en zijn er ondernemers die getuigen over hun ervaring met zaken doen in de Benelux. Om 12.30 uur is er een lunch.
Om 13.30 uur volgt de Benelux-matchmaking: tijdens meetings kunt u potentiële zakenpartners ontmoeten uit de volgende sectoren:
* Food and beverages

* Transport en logistiek

* ICT

* Zakelijke en financiële dienstverlening
* Toerisme en conferenties (MICE).

Kies uw B- to- B contacten op voorhand via de website van onze Waalse collega's :
http://www.gie-eicwallons.be/presentation.php?eventId=29&languageId=2.

Om 17.00 uur sluiten we af met een cocktail. Deelname is gratis maar registratie is wel verplicht. De uiterlijke inschrijvingsdatum is 5 november 2010. Annuleren kan alleen schriftelijk; er zal 100EUR + BTW aangerekend worden indien u geen 48 uur op voorhand gemeld hebt dat u niet kunt komen. U kunt altijd een vervanger sturen in uw plaats. Wij verwelkomen u graag op deze unieke B-to-B ontmoeting.