Gemeente Terschelling


Workshop Energie-investeringsaftrek voor ondernemers

Bent u een ondernemer op Terschelling en wilt u investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie? Dan kunt u gebruikmaken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Uw investering biedt dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én u betaalt minder belasting.
Om u hier uitvoerig over te informeren organiseren TOV, Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Terschelling en de gemeente Terschelling op 18 november een workshop in Hotel Bornholm.

Tijdens de workshop zal aan de hand van voorbeelden worden uitgelegd welke mogelijkheden er voor uw bedrijf bestaan. Er is uitgebreid de mogelijkheid om uw specifieke vragen te bespreken en beantwoorden. De workshop staat onder leiding van Gaston Vilé (VMC communicatie) en Rob de Reu (Agentschap NL).

Datum/tijd: 18 november 2010, 19.00 uur

Lokatie: Hotel Bornholm

Maximaal aantal deelnemers: 25

Het aantal deelnemers aan de workshop is beperkt tot 25 om voldoende tijd en aandacht aan iedere deelnemer te kunnen besteden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar duurzaam@terschelling.nl met daarin uw bedrijfsgegevens. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

U wordt op de avond zelf ontvangen met broodjes en koffie/thee.

De avond wordt mogelijk gemaakt door de TOV, Koninklijke Horeca Nederland, afd. Terschelling, Provincie Fryslân en Gemeente Terschelling