Van Ree Watches lanceert eerste DNA horloge tijdens Jumping Maastricht

08/11/2010 14:26

Van Ree Watches

Van Ree Watches lanceert 's werelds eerste DNA horloge tijdens Jumping Indoor Maastricht.

Van Ree Watches, een nieuw Nederlands horlogemerk, ontwikkelt innovatieve, exclusieve horloges in kleine oplagen. De horloges zijn uiterst persoonlijk, omdat elementen uit de biotechnologie worden toegevoegd. Een unieke collectie DNA horloges wordt van 18 tot en met 21 november gelanceerd op Jumping Indoor Maastricht. Hier is Van Ree Watches (VRW) aanwezig met een stand. Bovendien zal op vrijdagavond 19 november een van de horloges worden geveild. De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan Orange Babies, een stichting die zwangere vrouwen met hiv in Afrika helpt. Oprichter Babba Silla neemt die avond de cheque persoonlijk in ontvangst.

Het horlogemerk van de 21ste eeuw

Haute horlogerie en biotechnologie worden samengebracht in de collecties van VRW. De DNA-collectie maakt het voor de eigenaar mogelijk om zijn DNA of dat van zijn geliefden aan het horloge toe te voegen. Ook alle volgende collecties zullen verbindingen tussen mensen tot stand brengen. Waar veel horlogemerken zich beroepen op het verleden, gaat Van Ree voor de toekomst door de integratie van biotechnologische elementen. De horloges worden ontworpen door jonge, talentvolle ontwerpers en in kleine oplagen gemaakt.

Visie

Passend bij visie en tijdgeest wordt een online marketingstrategie ingezet om dit horlogemerk te vermarkten. Het horloge is bovendien niet bij de traditionele juwelier te verkrijgen. Liefhebbers volgen het merk via speciale events of maken een persoonlijke afspraak met Van Ree. De organisatie van JIM is vereerd om Van Ree Watches te mogen verwelkomen in de exclusieve promenade 'Le Village'. Daarnaast past een veiling voor Orange Babies in de visie van JIM om betrokken in de samenleving te staan.

Het unieke DNA horloge wordt in de hoofdpiste van JIM op vrijdagavond 19 november om 20.30 uur geveild.





http://www.vanreewatches.com/