NCRV

Tweede aflevering DNA Onbekend: Is de vader van Anouk wel haar echte vader?

Ingezonden door NCRV op 7 oktober, 2010 - 08:40 Uitzenddatum:
donderdag, 18 november, 2010 - 21:30
Zender:
Nederland 1

In het spraakmakende NCRV-programma DNA Onbekend staan familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek centraal.

Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Want leven in het ongewisse, of het nu gaat om oorlogskinderen, adoptiezaken of het vermoeden voortgekomen te zijn uit overspel, veroorzaakt veel verdriet. Caroline Tensen wil in DNA Onbekend mensen helpen om voor eens en altijd een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

In deze tweede aflevering het verhaal van de drieëntwintigjarige Anouk uit Tilburg. Een paar maanden terug komen haar ouders op bezoek voor een ernstig gesprek. Anouk denkt dat ze haar zorgverzekering zelf moet gaan betalen maar de boodschap is iets serieuzer. Haar vader blijkt niet haar biologische vader en Anouk zou zijn verwekt door een anonieme zaaddonor. Anderhalve week later heeft ze haar moeder aan de telefoon. Dan blijkt dat haar vader wel degelijk in staat is kinderen te verwekken en dat de kans bestaat dat Anouk toch een kind van hem is! Een vaderschapstest moet dit nu uitwijzen...

Programma:
DNA Onbekend
Presentator:
Caroline Tensen
Website:
DNA Onbekend
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Matthijs de Bruijn, matthijs.debruijn@ncrv.nl, tel:
035-6719049

* ""