Gemeente Voerendaal


\ 16/11/2010 - Architectuurfietsroute Voerendaal Donderdag 18 november presenteert de gemeente Voerendaal en de directie van SCHUNCK* de zesde architectuurfietsroute door Parkstad Limburg, ditmaal gewijd aan Voerendaal.
Het eerste exemplaar zal die middag door Stijn Huijts, directeur SCHUNCK* worden overhandigd aan burgemeester Ed Sprokkel. Tevens vindt er een lezing plaats door architecte Fleur Muris, getiteld 'Lopend stilstaan'.
De Architectuurgidsenreeks Parkstad Limburg, die bekendheid wil geven aan de rijke schakering van bouwstijlen en -stromingen, gebouwtypen, stedenbouwkundige en ruimtelijke projecten die Parkstad Limburg als regio te bieden heeft, zal in totaal zeven delen bevatten.

De gidsen van Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Onderbanken en Simpelveld zijn reeds eerder verschenen en verkrijgbaar aan de balie van SCHUNCK* voor 4,- per gids. De gehele reeks van zeven gidsen, inclusief cassette en overzichtskaart, is tegen de speciale intekenprijs van 25,- verkrijgbaar, in volgorde van verschijning.